نماد اعتماد الکترونیک گلاب قمصر

سخنی در مورد میزان و نحوه ی مصرف عرقیات 2

خواص-عرقيات-گياهي-و-نحوه-مصرف-آن-ها-2.jpg

برخی عرقیات گیاهی مزه ای تند یا گس و یا کمی تلخ دارد ، در این گونه موارد می توان از مقدار کمی آب برای رقیق کردن و یا رفع مزه ی تند آن کمی عسل ، توت و خرما و یا کمی قند و شکر در تنظیم مزه ی عرقیات استفاده نمود . مخصوصا عرقیاتی را که باید حتما صبح زود (ناشتا) یا بعد از صبحانه میل نمود در این گونه موارد بهره مندی از مقدار کمی آب نوشیدنی یا کمی مواد شیرین کننده اشکالی بر تأثیر عرقیات وارد نمی سازد ولی بهتر است عرقیات را به طور خالص تهیه و بدون افزودنی استفاده نمود .
برای میزان مصرف عرقیات در بزرگسالان باید طبق دستور نحوه ی مصرف باشد و برای کودکان و نوجوانان بستگی به سن دارد که برای نوجوانان نصف استکان و کودکان تا سن ده سالگی 4/1 تا 3/2 استکان از عرقیات را می توان مصرف نمود .
بهترین زمان مصرف عرقیات گیاهی به جهت نداشتن تداخل با سایر داروها فاصله 2 تا 3 ساعت است .
در بعضی موارد همزمانی مصرف چند عرق گیاهی اثربخشی بیشتری دارد ، مثلا عرق شاطره و عرق کاسنی همزمان و مخلوط مصرف شود اثرات آن به مراتب بیشتر از مصرف جداگانه و فاصله دار آن است . مگر موارد استثنائی که تأکید بر جداسازی عرقیات باشد که بسته به موارد آن می باشد .
برخی عرقیات تقویتی را هم می توان در هر زمان مورد مصرف و استفاده قرار داد ، مانند عرق بیدمشک به ویژه اگر با کمی گلاب و تخم شربتی باشد برای تقویت قلب بسیار مفید است یا عرق کاسنی ، عرق نعناء ، عرق کیالک و یا عرق زنبق که هم جنبه ی درمانی دارد و هم جنبه ی تقویتی . به هر تقدیر خلوص و سلامت عرقیات گیاهی شرط اول اثرات درمانی آن است .

کلمات کلیدی مرتبط
نـظـرات
دیگر مطالب کاربردی
سخنی در مورد میزان و نحوه ی مصرف عرقیات 2
نسخه های شفابخش با عرقیات ترکیبی
مقدمه ای بر گل محمدی – قسمت اول
خاستگاه و توزیع جغرافیایی گل محمدی
روش تولید گلاب و عرقیات سنتی و صنعتی
ادامه
clear-bug-div
شاخه ها
گلاب و عرقیات قمصر
گلاب و عرقیات گیاهی کاشان
گلاب و عرقیات گیاهی کاشان